Gezond Wandelen

Nederland telt miljoenen wandelaars. Velen gaan wekelijks uren op pad. Met tal van goede redenen. Naast plezier is gezondheid een heel belangrijke. Gezond wandelen geeft wandelaars inzicht in de gezondheidsaspecten van de wandelsport in de breedst mogelijke zin. Denk aan advies op het gebied van uitrusting, training en voeding, wat te doen bij hitte of kou en het voorkomen van blessures.

Bestel het boek nu ter voorbereiding op de vierdaagse en gebruik de volgende kortingscode voor €10,00 euro korting!

CODE: VIERDAAGSE18

Gezond wandelen is een compleet handboek voor alle wandelaars die op een gezonde manier hun sport willen beoefenen. Niet in de laatste plaats dankzij een overzichtelijke indeling, vele praktische tips, tientallen heldere illustraties en foto’s en een uitgebreide woordenlijst en index. Of je nu af en toe een korte wandeling maakt of regelmatig langere afstanden aflegt; of je nu gezond bent of kampt met ongemakken; of je nu jong bent of oud… iedereen die op een gezonde manier wil genieten van de wandelsport kan met dit boek zijn voordeel doen. Daarnaast is het boek een waardevolle bron voor iedereen die zich bezighoudt met de begeleiding van wandelaars, zoals wandelsportinstructeurs en paramedici.

  

OVER ONS

Deze website is ontwikkeld door het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS). De NGS is de branche-organisatie van alle sport-, wellness- en sportzorgmasseurs in Nederland. De tips voor een goede voorbereiding zijn afkomstig van Sportzorg.nl, de voorlichtingswebsite van alle sportartsen in Nederland. 

 

Privacybeleid www.voorbereidingvierdaagse.nl
 

Contact

Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) 

Telefoon: 088 730 8500

www.ngsmassage.nl

vierdaagse@ngsmassage.nl

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon