DH8A1186.jpg
01.

MASSAGE/TAPEKAART

Tijdens de 4Daagse zijn ook dit jaar weer zo'n 125 sportmasseurs van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) aanwezig op de Wedren (Julianapark) om jou als deelnemer te voorzien van een massage. Het doel van de massage is dat je snel herstelt van je inspanning en de volgende dag weer fit aan de start verschijnt. 
 

Je kunt nu al een massagekaart aanschaffen zodat je tijdens de 4Daagse verzekert bent van een massage na afloop van de wandeldag.

Helaas kun je online geen massagekaarten meer aanschaffen. Op maandag 18 juli kun je nog kaarten kopen (zolang de voorraad strekt). 

Locatie: Julianapark-Zuid aan de kant van de Van Gentstraat van 14.00 tot 17.00 uur. Volg de borden met NGS-masseur. 

Hoe gaat het in zijn werk? 

  • Je kunt kiezen uit een massagekaart voor één dag, een driedaagse massagekaart (voor massages op dinsdag, woensdag en donderdag) of een vierdaagse massagekaart (alle wandeldagen).

  • Tijdens de 4Daagse meld je je bij onze kassa in het Julianapark en krijg je van ons een nummer voor de wachtrij. Tijdens piekmomenten (tussen 14.00 - 17.00 uur) kan de wachttijd helaas oplopen tot zo’n 2 uur. Houd hier rekening mee.

  • Je kunt tijdens de aanschaf van de massagekaart kiezen om je te laten masseren tussen 18.00 en 21.00 uur. Je geeft dit aan bij het boeken. Voordeel is dat je maar even hoeft te wachten voordat je kunt genieten van een massage.

  • Kies je geen tijd dan ben je tussen 10.00 en 18.00 uur bij ons welkom voor een massage.

  • Let op: op vrijdag is er inloop tot 16.30 uur (ongeacht de soort kaart die je hebt gekocht).

  • De massages worden uitgevoerd door masseurs van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS).

  • Op niet gebruikte kaarten, door b.v. een opgave, vindt geen restitutie plaats. 

  • Op niet gebruikte kaarten door afgelasting van de 4Daagse vindt geen restitutie plaats.

Waarom een massage boeken bij een NGS-masseur?

Je wordt geadviseerd om alleen gebruik te maken van de massages van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage. NGS-masseurs® zijn herkenbaar aan hun badge en kleding met het NGS-logo. Bovendien kunnen NGS-masseurs® zich identificeren. Vraag hen indien je twijfelt altijd naar hun NGS-licentie. Om deze licentie geldig te houden moet een masseur zich blijven scholen. Om er zeker van te zijn dat de NGS-masseur een diploma heeft behaald en zich via bijscholingen up-to-date houdt van de laatste trends en ontwikkelingen bezoek je een NGS-masseur met een geldige licentie.

Stichting DE 4DAAGSE en de betrokken medische autoriteiten ontraden je gebruik te maken van medische- en verzorgende diensten die op de openbare weg aangeboden worden. We kunnen niet garanderen dat deze diensten een vergunning hebben gekregen van de betrokken gemeenten, danwel de juiste specialistische verzorging kunnen bieden.


Kosten massage en tape kaarten 2022:
Tapekaart - €17,50
Dagkaart - €20,00               
3-daagsekaart - €50,00
4-daagsekaart - €65,00 
Door het bestellen van een massage/tapekaart ga je akkoord met de Algemene voorwaarden
Logo_DE_4DAAGSE_-_RGB_09_c2370.png