top of page
DH8A1186.jpg
01.

MASSAGE/TAPEKAART

Tijdens de 4Daagse zijn ook dit jaar weer zo'n 125 sportmasseurs van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) aanwezig op de Wedren (Julianapark) om jou als deelnemer te voorzien van een massage. Het doel van de massage is dat je snel herstelt van je inspanning en de volgende dag weer fit aan de start verschijnt. 
 

Je kunt nu al een massagekaart aanschaffen zodat je tijdens de 4Daagse verzekert bent van een massage na afloop van de wandeldag.

Een sportmassage stimuleert vermoeide spieren en zorgt voor een goede doorbloeding. Je herstelt sneller. Vocht en afvalstoffen worden afgevoerd, je spieren voelen weer soepel aan. Zo sta je elke dag weer fris aan de start.

 

Locatie: Julianapark-Zuid aan de kant van de Van Gentstraat van 14.00 tot 17.00 uur. Volg de borden met NGS-masseur. 

Hoe gaat het in zijn werk? 

 • Je kunt kiezen uit een massagekaart voor één dag, een driedagen massagekaart (voor massages op dinsdag, woensdag en donderdag) of een vierdagen massagekaart (alle wandeldagen).

 • Tijdens de 4Daagse meldt je je bij onze kassa in het Julianapark en krijg je van ons een nummer voor de wachtrij. Tijdens piekmomenten (tussen 14.00 - 17.00 uur) kan de wachttijd helaas oplopen tot zo’n 2 uur. Houd hier rekening mee.

 • Je kunt tijdens de aanschaf van de massagekaart kiezen om je te laten masseren tussen 18.00 en 21.00 uur. Je geeft dit aan bij het boeken. Voordeel is dat je maar even hoeft te wachten voordat je kunt genieten van een massage.

 • Kies je geen tijd dan kun je je bij ons melden tussen 10.00 en 17.15 uur voor een massage.

 • Let op: op vrijdag is er inloop tot 16.30 uur (ongeacht de soort kaart die je hebt gekocht).

 • De massages worden uitgevoerd door masseurs van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS).

 • Op niet gebruikte kaarten, door b.v. een opgave, vindt geen restitutie plaats. 

 • Op niet gebruikte kaarten door afgelasting van de 4Daagse vindt geen restitutie plaats.

Massage en/of elastische tape op maandag 17 juli
Je kunt je ook al laten masseren op maandag 17 juli. Ook kun je dan bij het NGS terecht voor het aanleggen van een elastische tape. Door de elastische tape aan te brengen op de spieren of gewrichten in uitgerekte positie wordt de natuurlijke beweging niet beperkt. Door de rekbaarheid past de elastische tape zich eenvoudig aan bij iedere natuurlijke beweging. Dit zorgt ervoor dat je geen beperkingen ervaart bij het bewegen. Hierdoor herstel je sneller van blessures en pijnklachten.

Let op:

 • Wil je gemasseerd worden op maandag 17 juli dan boek je deze dag apart. Drie- en vierdagenkaarten zijn niet geldig op maandag;

 • Wij plakken niet preventief tegen blaren;

 • Wij plakken geen blaren af.


Kosten massage en tape kaarten 2023:
Tapekaart - €22,50
Dagkaart - €22,50             
3-daagsekaart - €52,50
4-daagsekaart - €67,50 
Door het bestellen van een massage/tapekaart ga je akkoord met de Algemene voorwaarden

Waarom een massage boeken bij een NGS-masseur?
De massagebranche is een branche waarin veel (soorten) masseurs actief zijn. Maar hoe weet je nou wat een kwalitatief goede masseur is? Dat weet je door te werken met een NGS-masseur®. Graag attenderen wij je daarom op een aantal zaken die de NGS-masseur® onderscheiden van andere masseurs en zelfs fysiotherapeuten:

 • NGS-masseurs die worden ingezet op evenementen hebben een geldige NGS-licentie. Het NGS geeft als landelijke brancheorganisatie licenties uit die het bewijs zijn van de bekwaam- en bevoegdheid van de masseur. Om de licentie geldig te houden moet een masseur zich blijven scholen. Met een NGS-licentie maakt de masseur kwaliteit zichtbaar.

 • NGS-masseurs werken volgens de NGS gedrags- en beroepscode
  In de beroepscode zijn de waarden en normen van de beroepsgroep vastgelegd. Hoewel de taken per masseur in de praktijk kunnen verschillen, zijn de waarden en normen voor alle masseurs hetzelfde. Die waarden en normen maken duidelijk hoe je je beroep als masseur op een goede manier kunt uitoefenen. Belangrijke waarden zijn bijvoorbeeld: betrouwbaarheid, respect, eerlijkheid, rechtvaardigheid, niet schaden, respect voor de autonomie van de cliënt;

 • NGS-masseurs zijn aangesloten bij een klachtenregeling. Bij klachten over (het handelen van) de masseur kan de client laagdrempelig zijn/haar klacht bespreken met een onafhankelijk klachtenfunctionaris en/of geschillencommissie;

Je wordt geadviseerd om alleen gebruik te maken van de massages van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage. NGS-masseurs zijn herkenbaar aan hun badge en kleding met het NGS-logo. Bovendien kunnen NGS-masseurs zich identificeren. Vraag hen indien je twijfelt altijd naar hun NGS-licentie. Om deze licentie geldig te houden moet een masseur zich blijven scholen. Om er zeker van te zijn dat de NGS-masseur een diploma heeft behaald en zich via bijscholingen up-to-date houdt van de laatste trends en ontwikkelingen bezoek je een NGS-masseur met een geldige licentie.

Stichting DE 4DAAGSE en de betrokken medische autoriteiten ontraden je gebruik te maken van medische- en verzorgende diensten die op de openbare weg aangeboden worden. We kunnen niet garanderen dat deze diensten een vergunning hebben gekregen van de betrokken gemeenten, danwel de juiste specialistische verzorging kunnen bieden.

Logo_DE_4DAAGSE_-_RGB_09_c2370.png
bottom of page