01.

MASSAGEKAART

Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse 2020 zijn ook dit jaar weer zo'n 125 sportmasseurs van het (NGS) Nederlands Genootschap voor Sportmassage aanwezig op de Wedren (Julianapark, ingang Van Gentstraat) om jou als deelnemer te voorzien van een massage. Het doel van de massage is dat je snel herstelt van je inspanning en de volgende dag weer fit aan de start verschijnt. 
 
 
Prijzen (massage duurt 20 minuten)
Dagkaart: €15,00                          
3- daagse kaart: € 37,50   
4- daagse kaart: € 47,50
Tijdslot
Vorig jaar een groot succes tijdens de pilot; het tijdslot. Wij zullen ook dit jaar ons best doen om de wachttijden weer te verkorten. 
LET OP: Wanneer je hebt gekozen voor een tijdslot zorg dat je op tijd aanwezig bent. Mocht je later dan de gekozen tijd binnen komen dan vervalt het recht op voorrang. 
Medische verzorgingsposten
Ook zijn de masseurs te vinden bij de medische verzorgingsposten langs de route voor een korte sportmedisch-noodzakelijke massage hier zijn geen massagekaarten voor te koop.
Restitutie van massagekaarten
Op niet gebruikte kaarten tijdens de vierdaagse zal geen restitutie worden verleend. Mocht er in aanloop naar de Vierdaagse iets gebeuren waardoor je niet kunt deelnemen kan er contact worden opgenomen met vierdaagse@ngsmassage.nl. Omschrijf duidelijk de reden van restitutie en binnen 3 werkdagen ontvang je een bevestiging (administratiekosten:
€ 5,00)
Massagepost op het start- en finishterrein
Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage heeft op de Wedren een sportverzorging- en sportmassagepost ingericht. Hier kunt u tegen betaling terecht voor een ontspannende massage, een tapebehandeling of een advies gerelateerd aan eventuele fysieke klachten.
Openingstijden massagepost Wedren:
De openingstijden zijn tijdens wandeldagen dinsdag, woensdag en donderdag van 10.30 uur tot 18.00 uur (20.00 uur alleen voor kaarten uit voorverkoop) en vrijdag van 10.30 tot 17.00 uur.
NGS logo.gif