top of page

WAAROM EEN MASSAGE?

Welke uitdaging je ook aangaat, je wilt zo fit mogelijk aan de start verschijnen. De sportmasseur helpt je daarbij! De sportmasseur is dé expert voor een vakkundige sportmassage voorafgaand en/of na afloop van een sportprestatie.

 

Een sportmassage is een goed middel om spieren te stimuleren voor een prestatie en sneller te laten herstellen na een inspanning en als hulp ter voorbereiding op een volgende prestatie, zoals de Vierdaagse van Nijmegen. 


Een sportmassage kan zowel voor als na het sporten worden ingezet.  Voor het sporten zorgt een massage voor een goede doorbloeding van de spieren en bereidt deze voor op de prestatie die komen gaat. Een sportmassage na het sporten zorgt ervoor dat vocht en afvalstoffen uit de spieren afgevoerd worden en maakt de spieren weer soepel. Een massage zorgt voor minder spierpijn, geeft verlichting en bespoedigt het herstel zodat je je zonder spierpijn of vermoeidheid kunt voorbereiden op een volgende prestatie. 

 

Wist je dat?!

  • Een massage ontspannend werkt en je slaap verbetert? Ideaal dus om tijdens de Vierdaagse één of meerdere massages te ondergaan. Je slaapt beter en staat dus uitgeruster aan de start. 

  • Een massage je humeur verbetert? Je loopt dus vrolijk de Vierdaagse uit!

  • Een massage zorgt voor een betere weerstand.
     

Tijdens de Vierdaagse Nijmegen staan masseurs voor je klaar om je na afloop van iedere dag een massage te geven. Op deze website kun je alvast een dag- driedaagse of vierdaagse massagekaart aanschaffen. Zo ben je zeker verzekert van een massage!

bottom of page